Suflet z kurczakiem, warzywami i serowym beszamelem

Zobacz także...

4 komentarze

  1. Archie pisze:

    Fajny przepis na pożywne danie dla rodziny. Gratuluje pomysłu i pozdrawiam serdecznie 🙂

    • Monika pisze:

      Dziękuję bardzo 🙂 Przepis ten przeszedł wiele modyfikacji, zanim zyskał prezentowaną formę. Myślę, że się opłacało eksperymentować i mam nadzieję, że innym również posmakuje. Ja również pozdrawiam 🙂

  2. Magda C. pisze:

    Pomoc Gnoma niezastąpiona! …a co do jedzonka, pewnie pracowite, ale pyyyyszka 🙂

    • Monika pisze:

      Dokładnie, kto by mi tak porządnie wszystko wymieszał gdyby nie Gnom 😉 Wydaje się tylko takie pracowite. Spokojnie można sobie rozłożyć na raty, wcześniej przygotować warzywa i kuraka, a masę sufletową w ostatniej chwili. Sos robi się podczas pieczenia. Kurczę, jeść mi się zachciało jak zaczęłam o tym pisać 😉

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *