Prażonki – fotorelacja!

Zobacz także...

4 komentarze

  1. Ola napisał(a):

    Potwierdzam zgodność z oryginałem 😉
    Wiesz garnek czeka w gotowości

  2. Maria napisał(a):

    My ,czyli cabanie dodajemy marchewkę pokrojoną w plasterki i dużo zielonej pietruszki.Garnek który jest na zdjęciu to już garnek z końca XX wielu. Wcześniej piekło się w glinianych garnkach przykrytych darniem .Wspomnienia dzieciństwa.

    • Monika napisał(a):

      Myślę, że następnym razem zrobię z marchewką i natką, bo już wiele słyszałam głosów o tych „brakujących” składnikach. Chętnie bym również spróbowała, prażonek/duszonek/pieczonek przyrządzonych w tradycyjny sposób 🙂 Wierzę, że smak nie do porównania…

      P.S. Dziękuję tutaj za maila, odpisałam jednak jest błąd w adresie e-mail. Pozdrawiam serdecznie.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *